Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Ada tak dikalangan pembaca blog ni yang berkira-kira nak cari pendapatan tambahan? Jika anda benar-benar serius nak cari pendapatan tambahan, sila baca entri ni sampai habis. Kali ni saya nak bercerita bagaimana nak menjana pendapatan tambahan bersama-sama dengan Shaklee. Kalau nak cari pendapatan tambahan ni, sudah tentunya kita TIDAK setakat menjadi ahli Shaklee untuk kegunaan sendiri ya. Mestilah ada usaha untuk kearah nak menjana pendapatan. 

Sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut, suka untuk saya ingatkan bahawa TIADA jalan pintas jika hendak berjaya di dalam bisnes Shaklee. Semuanya adalah atas usaha yang gigih dan semangat tidak mudah berputus asa.


Apa keistimewaan menjadi Ahli Shaklee ?

Mesti ada yang tertanya-tanya apa yang istimewanya berdaftar sebagai ahli Shaklee kan? Baik, jawapannya ialah:-


1.         Jimat sehingga 20%

          Jika anda sudah memulakan langkah pertama dengan mendaftar sebagai ahli, anda akan dapat berjimat sehingga 20 peratus di mana anda layak membuat pembelian dengan harga ahli.

2.         Dapat mata ganjaran yang ditukarkan kepada wang tunai.

     Selain daripada dapat membeli produk Shaklee pada harga ahli, melalui setiap pembelian, anda akan diberikan mata ganjaran dan kemudian ditukarkan kepada bentuk wang tunai pada setiap bulan sekiranya memenuhi kriteria yang ditetapkan pihak Shaklee.

3.         Tidak perlu menyimpan stok.
         
           Dengan adanya system online Shaklee, semua urusan pembelian adalah di hujung jari. Kita hanya tinggal nak order barang melalui system online tersebut dan pihak Shaklee akan menghantar barang tersebut kepada pelanggan. Mudahkan?


4.         Modal yang rendah.

         Percaya tak kalau saya katakan bahawa modal nak jadi ahli Shaklee adalah terlalu rendah? Tak perlu kita nak buat pinjaman kat institusi perbankan pun kalau nak jadi ahli Shaklee ni. Dengan hanya RM65, anda dah boleh menjadi ahli Shaklee jika anda terus pergi ke ibu pejabat Shaklee untuk mendaftar sebagai ahli. Untuk mendaftar keahlian Shaklee, anda perlukan seorang penaja. Anda boleh menggunakan ID saya iaitu 1091952 (Azura bt.Zainalabidin). Minta borang di kaunter dan isikan butiran yang diperlukan.

Bagi yang jauh dari ibu pejabat/cawangan Shaklee, jangan risau, anda juga boleh mendaftar sebagai ahli melalui saya. Saya akan mendaftarkan anda melalui system online Shaklee dan anda hanya perlu membayar tambahan RM10 ( bagi Sem M’sia ) dan RM20 bagi Sabah dan Sarawak untuk kos penghantaran member kit kepada anda oleh pihak Shaklee.


5.          
Keahlian adalah seumur hidup!

         Inilah yang menarik bagi saya. Apa tak nya, sudah la modal jadi ahli sangat rendah, tak payah memperbaharui keahlian pula tuu. Sekiranya anda cuma nak jadi ahli Shaklee untuk kegunaan sendiri, anda tak perlu maintain poin(s). Melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Best ke tak best? 


Bagi yang nak cari pendapatan tambahan tu, jika anda dah daftar jadi ahli di dalam kumpulan kami, anda akan diberi panduan melalui secret group kami. Apa yang ada dalam secret group tu? Mestilah rahsia, nama pun dah secret group kan? Tapi, segalanya TIDAK lagi RAHSIA jika anda adalah sebahagian dari kumpulan kami. Yeayyy…J


Kepada yang nak jadi ahli untuk kegunaan sendiri tu, JANGAN risau, setakat ni tak pernah lagi MANA-MANA dari ahli kumpulan kami yang MEMAKSA ahli-ahli yang sedia ada untuk menjual produk Shaklee ni. Jangan takut ok..


Okay, ada sesiapa yang dah teruja nak jadi ahli Shaklee? Jangan berlengah lagi, jom la hubungi saya, AZURA melalui TELEFON/SMS/WHATSAPP di  016- 800 4628 untuk menyertai kami. 
InshaAllah kita akan bertemu lagi di lain entri saya.









Salam Hormat


Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB Page 

♥ Email : juaazura81@gmail.com 

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment