Selamat Berpuasa


Assalamualaikum, apa khabar semua? Diharap sihat2 je hendaknya. Hari ni dah 04 Ramadhan 1435H. Belum terlambat lagi rasanya nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada anda semua.

Dengan cuaca yang tak menentu sekarang ni, jangan diabaikan pengambilan air ok. Penting tau supaya badan kita tak overheat. Malam-malam lepas terawih bolehla minum air suam untuk menampung jumlah air yang badan kita perlukan setelah seharian berpuasa. 




Pemakanan juga hendaklah dijaga, dari aspek kebersihan penyediaan makanan, seimbang atau tak. Bagi yang gastrik (macam saya), harap anda lebih lagi extra cautious bab-bab makan nih. Jangan salah pilih/langkah. Sendiri yang sakit tau..Alhamdulillah saya masih lagi setia dengan ESP di bulan puasa ni. Ditambah lagi dengan mengamalkan Performance Drink untuk mencegah dehidrasi. Meal Shakes pulak menjadi pilihan untuk diberikan kepada anak saya Ridhuan Hakim untuk membekalkan tenaga.

Ok, saya tak nak bercakap panjang, harapan saya moga Ramadhan kali ini kita semua dapat memperbanyakkan lagi amal. Oh ya, bagi yang nak dapatkan Set Mighty 3 Gems Shaklee iaitu ESP,Meal Shakes dan Performance Drink boleh klik kat link kat bawah ni yaa:) Sehingga berjumpa lagi di lain entri. Assalamualaikum..KLIK DI SINI UNTUK ORDER




Salam Hormat



Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB PAGE 

♥ Email : juaazura81@gmail.com


Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment