Testimoni Pelanggan Shaklee Saya



Assalamualaikum..Hari ni nak kongsi testimoni pelanggan Azura Zainal E-Shop..Hehe..Testimoni eksklusif ni tau. Disertakan juga testimoni diri sendiri jugak. Almaklumlah, saya juga bermula sebagai pengguna Shaklee sebelum menjadi pengguna tegar Shaklee. 



Promo produk sikit ..:)










Untuk makluman semua, pelanggan-pelanggan saya rata-ratanya memberikan maklum balas positif terhadap supplemen yang mereka ambil.

Antara print skrin dari FB saya yang telah saya kumpulkan ialah seperti berikut. Maaf, nama pelanggan telah dirahsiakan bagi menghormati privasi pelanggan saya. 


Pengguna ESP iaitu kakak ipar saya yang sangat berpuas hati dengan ESP. Beliau memaklumkan bahawa susu sangat banyak dan bayi beliau cepat kenyang.




Cik N, saya sarankan GLA Complex untuk masalah rambut gugur yang beliau alami. Hasilnya, setelah konsisten mengamalkan GLA Complex, beliau memberitahu masalah rambut gugur beliau makin berkurangan. 

Satu lagi testimoni mengenai GLA Complex ialah dari kakak ipar saya sendiri. Beberapa bulan tak didatangi haid walaupun disahkan tidak mengandung, beliau didatangi haid setelah belum sampai sebulan mengamalkan GLA Complex. Agak-agaknya ke manakah perginya darah haid selama beberapa bulan tu pergi ya? Sebab itulah jika ada yang mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur atau yang berkaitan dengan hormon sangat-sangat disarankan mengambil GLA Complex. Beliau juga mangamalkan Omega Guard. Nak tahu apa pengalam beliau, jom lihat testimoni dari beliau yang disampaikan secara lisan kepada saya sendiri.


Saya sangat teruja dengan perkembangan ini :)

Ini pula whatsapp dari pelanggan yang mengamalkan ESP di bulan puasa yang lepas. Menurut beliau, dengan mengambil ESP semasa sahur tiada rasa lapar semasa berpuasa.




Terkini ialah whatsapp pelanggan saya yang mengambil Set Kurus Shaklee yang nak repeat order Lecithin (memandangkan Alfalfa masih ada stok lagi). Beliau sangat teruja kerana sebilangan ahli keluarga dah ada yang menegur perubahan pada dirinya. Alhamdulillah, dengan izinNYA dan berkat usaha serta kesabaran serta disiplin yang tinggi, mereka semua (pelanggan saya) dapat melihat hasilnya. 



Perasaan saya pula ialah sudah tentunya bersyukur dan gembira dengan perkembangan mereka ni. InshaAllah saya berazam untuk membantu lebih ramai orang yang mencari penyelesaian terhadap masalah mereka. Tetapi, sekali lagi saya ingatkan, supplemen bukanlah ubat. Supplemen ni berfungsi membantu melengkapkan mana-mana nutrisi yang kurang di dalam badan kita. Apabila nutrisi kurang, maka timbullah penyakit. 

Nasihat saya kepada yang berhasrat nak cuba supplemen Shaklee ialah supaya bersabar. Nak makan supplemen ni, kesannya bukanlah boleh dilihat sekelip mata tau. Tambah lagi apabila badan kita ni menimbun toksin di dalamnya. Oklah, bagi yang berminat nak dapatkan supplemen Shaklee boleh contact saya di 016-800 4628. Tak tau nak pilih supplemen yang mana satu?? Jangan risau, saya boleh cadang ikut kesesuaian dan bajet anda. 


Nak order ESP boleh KLIK DI SINI

Nak order SET KURUS KLIK DI SINI


Salam Hormat.


Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB PAGE 

Email : juaazura81@gmail.com



Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

2 comments:

  1. Alhaamdulillah...Esp memang best..bukan saja susu meriah...tapi kulit bertambah gebu & halus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab itulah saya amat menyukai ESP. dapat pula bonus parut jerawat makin pudar. Semakin la saya saying dengan ESP ni :)

      Delete