3 Langkah Mudah Menjadi Ahli Shaklee


Assalamualaikum...

Ada tak di kalangan pembaca kat sini yang masih tercari-cari pengedar Shaklee di kawasan Petra Jaya? Kiranya pencarian anda dah berhasil. Sayalah orang yang anda cari-cari tu. Hehehe....

Petra Jaya tu kan besar, secara lebih tepatnya lokasi saya ialah di Jalan Tun Salahuddin. Ala...Jalan Tol tu.. Mesti anda semua tau kan? Disitulah letaknya pusat operasi Azura Zainal E-Shop. Kalau tak dapat nak pergi kat situ, boleh call saya untuk set tempat yang sesuai untuk penghantaran barang.

Semalam, saya baru selesai mendaftarkan kakak ipar saya ke dalam keluarga besar Shaklee kami. Daftar secara online je. Memang mudah dan cepat, tak perlu keluar nak cari parking, nak beratur..semuanya di hujung jari je. Klik sana klik sini dah siap register..


3 kaedah nak jadi ahli Shaklee ialah:-

1.  Pergi sendiri di cawangan Shaklee. Bila dah sampai kat sana, bagitahu kat staff di kaunter, anda nak register ahli Shaklee. Lepas tu, boleh bagi ID saya 1091952. Apa tujuan bagi ID ni? Tujuannya ialah, supaya selepas anda dah beli produk dan register tadi, saya akan bagi panduan/jadual pemakanan. Kalau berminat nak berniaga pula, saya akan ‘coach’ anda. Bukan saya seorang yang coach tau, leader-leader yang lain dalam keluarga besar kami juga akan coach anda.

2.  Melalui pembelian produk sebanyak 200uv. Inilah yang kakak ipar saya buat. Beli produk pada 200uv, dapatla KEAHLIAN PERCUMA. Nilai barangan untuk 200uv tu adalah lebih kurang sebanyak RM660.

3.  Bayar yuran keahlian sebanyak RM65 (tambahan RM10 untuk pos Sem. M’sia, Sabah/Sarawak RM20). Kaedah ini bagi yang tinggal jauh dari cawangan Shaklee. Boleh bagitahu saya jika anda berminat nak daftar keahlian, lepas bayaran diterima, saya akan uruskan pendaftaran melalui sistem online Shaklee.



Jadi, mudah je rupa-rupanya nak jadi ahli Shaklee ni. Anda pilih kaedah mana yang sesuai, selebihnya untuk urusan pendaftaran, serahkan kepada saya :) Macam mana nak hubungi saya? Mudah je, sikit je lagi anda perlu skroll mouse anda tu.. Haa... Kan dah jumpa no telefon saya. Jomla sms/whatsapp saya. Jangan segan tau...




Salam Hormat

Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952


♥ Email : juaazura81@gmail.com
Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

3 comments: