Promosi Combo Shaklee Collagen Powder dan Meal Shakes


Assalamualaikum semua..Bagaimana dengan cuti hujung minggu anda? Apa pun aktiviti anda, harapan saya moga anda sekeluarga berada dalam keadaan sihat hendaknya.

Masuk bulan baru promosi Shaklee pun bertukar. Sangat-sangat teruja nak bagitau anda semua promosi yang terrrrrrsangat best sepanjang bulan September 2014 ni. Apa taknya, double promosi pula kali ni. Siapa tak teruja kann....

Ok, tak yah cakap banyak- banyak, promosi untuk bulan ni ialah BUY 6 FREE 1 SHAKLEE COLLAGEN POWDER & BUY 3 FREE 1 MEAL SHAKES.

Haa...ada yang terlopong dah mulut tu..Tak percaya ke? Saya pun mula- mula dapat berita ni rasa macam tak percaya je. Tapi, hakikatnya itulah kenyataannya. Inilah yang buatkan saya makin sayang kat Shaklee ^_^. Terima kasih ya, sebab begitu murah hati bagi double promo untuk bulan ni.


Anda nak tunggu apa lagi? Meh la pakat-pakat order untuk orang tersayang Collagen Powder atau Meal Shakes. Nak sembang tentang Shaklee dengan saya boleh sms/whatsapp saya di 016-800 4628 ya..





Untuk mendapatkan Buy 3 Free 1 Meal Shakes;


Untuk mendapatkan Buy 6 Free 1 Collagen Powder;










Salam Hormat

Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE



Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment