Kelebihan Set Hamil Shaklee


Assalamualaikum...

Semalam kita dah berkenalan dengan Set Hamil Shaklee, hari ni saya nak bagitahu anda semua mengenai kelebihan Set Hamil Shaklee. Teruskan membaca jika anda berminat nak mengetahui apakah kelebihan Set Hamil Shaklee ni. Oh ya.. kelebihan ni juga merangkumi produk-produk Shaklee yang lain juga. 









1.  Merupakan supplemen semulajadi.

Apakah supplemen semulajadi?

Supplemen semulajadi ialah supplemen yang dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi. Para Saintis Shaklee mencari bahan- bahan semulajadi yang terbaik di seluruh dunia. Setiap bahan baru akan menjalani lebih 350 ujian untuk logam berat, racun perosak atau mana-mana bahan cemar yang lain.

Setiap Produk Shaklee tiada parabens, triclosan, phthalates, sodium lauryl sulfat (SLS) natrium sulfat eter lauryl (SLES), 1,4-dioxane atau propilena glikol. Tiada juga bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tiada lemak trans, tiada pemanis tiruan atau perisa.

Dari segi pembungkusan pula, ianya adalah selamat dan bebas biophenol toksin, phthalates dan dakwat toksin.


2.  Boleh terus digunakan semasa pantang.

Jika anda risau membazir membeli supplemen ni sebab kalau tak sempat habis digunakan tak boleh nak diguna lagi dah.. Anda boleh menarik nafas lega kerana supplemen untuk hamil ni masih terus boleh digunakan sebaik saja anda bersalin. On the spot. 

Maksudnya ialah, selepas anda bersalin, supplemen ni terus boleh diambil mengikut aturan makan yang diberikan. Biasanya, kalau ambil jamu, doktor akan melarang pengambilan jamu tersebut jika bayi anda terkena jaundis. Tapi, supplemen ni masih boleh terus digunakan, malah dengan izinNYA dapat membantu masalah ketiadaan air susu yang anda alami.


3.  Selain itu, supplemen Shaklee ni juga boleh digunakan seisi keluarga

Ini yang best nya. Bukan ibu hamil je menjadi lebih bertenaga dan sihat, secara tak langsung keluarga anda juga mendapat manfaat daripada supplemen ni.

Ada ibu hamil yang selalu mengadu mengalami masalah low hB. Alhamdulillah, setelah konsisten mengamalkan Vita-Lea low hB tiada lagi. Masalah kejang (cramp) pun hilang semenjak mengamalkan Ostematrix.



4.  Wajah tidak lagi pucat tak bermaya

Disamping tu, bonus yang ibu hamil dapat ialah, kulit wajah makin cerah berseri. Bukankah ESP, B. Complex, Vita-C adalah juga supplemen yang terdapat pada Set Kulit Cantik? Ditambah lagi bila mngambil Omega Guard, pipi menjadi kemerahan. Wow... Inilah rahsia ibu hamil yang nampak berseri sepanjang kehamilan mereka. Nah, tak perlu berbelanja lebih. Penjimatan makin besar apabila dapat membeli pada harga ahli.

Sekarang, kita tengok testimoni ibu hamil yang mengamalkan Set Hamil Shaklee ni ya.. Mana tahu selepas ini anda pula yang turut sama merasakan apa yang mereka rasakan iaitu kegembiraan semasa hamil kerana lebih cergas dari sebelumnya. Jom layan.....

Puasa Semasa Hamil Tak Semestinya Lembik Lunyai. Tengok Betapa Cergas Makcik ni... from iReach HD on Vimeo.












Seperti biasa, ibu hamil semua, sebelum mengundur diri, pesanan saya jagalah kesihatan diri anda dan bayi anda sebaik-baiknya ok.. InshaAllah kita akan bertemu di lain entri lain khas untuk ibu hamil macam anda. Stay tuned...Bye..bye..





Jika ingin merasa pengalaman mengandung seperti ibu hamil di dalam testimoni di atas, klik di sini untuk langkah selanjutnya atau boleh hubungi saya :)





Salam Hormat


Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment