Pengalaman Saya Dengan Shaklee

Assalamualaikum...


Alhamdulillah, sepanjang menjalankan bisnes Shaklee, bermacam-macam pengalaman yang telah Zura kutip dan pelajari. Daripada tak pernah ada pengalaman meniaga, malah tak pernah terlintas di fikiran pun nak berniaga online! Namun, sebagai manusia, kita hanya merancang dan Allah juga mempunyai perancanganNya. Perancangan ALLAH S.W.T jualah yang terbaik untuk hamba-hambaNya. 

Shaklee. Inilah langkah pertama Zura bergelar peniaga online. Apa yang membuatkan Zura tertarik dengan Shaklee sudah tentulah bukannya wang semata-mata. Yang berjaya membuatkan saya jatuh hati dengan Shaklee ialah kerana produknya iaitu ESP. Boleh baca testimoni saya kat bawah ni.




Bayangkan, sedari sekolah menengah asyik makan ubat dari klinik apabila diserang gastrik. Pencarian saya mengenai set berpantang menemukan saya dengan Shaklee. Apa yang menarik ialah produk Shaklee ni dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi, bebas daripada bahan kimia menyebabkan saya berminat untuk mencubanya.

Ternyata percubaan saya tak sia-sia kerana dengan izinNya, sejak kebelakangan ni hasil konsisten mengamalkan ESP saya tidak diserang gastrik sepanjang bulan puasa seperti sebelum ni. Alhamdulillah.. Atas kesedaran itulah maka saya berazam untuk membantu lebih ramai orang kat luar sana yang sedang mencari cara alternatif  (supplemen semulajadi ) sebagai ikhtiar untuk mengatasi masalah gastrik mereka.

Bagi anda yang sedang mencari produk Shaklee khas untuk ibu hamil, berpantang atau penyusuan, bolehla menghubungi saya. Selain itu, tidak dilupa juga yang nak jaga kecantikan, kesihatan seisi keluarga, merancang untuk hamil, pengurusan berat badan juga dialu-alukan untuk menghubungi saya untuk sesi konsultasi. Jangan risau, jangan segan InshaAllah saya akan berusaha sehabis baik untuk memberikan servis yang tip-top untuk anda :))


Nak tahu pengalaman saya dengan supplemen Shaklee?





Untuk pengetahuan, saya melakukan COD ( Cash On Delivery ) jika anda membeli supplemen Shaklee melalui saya. Kawasan COD saya ialah di kawasan Petra Jaya, Pending, Demak, Matang Jaya dan Emart. Emart menjadi pilihan untuk bertemu pelanggan yang berada di sekitar Matang, malah ada juga pelanggan dari Bau yang turun ke Emart setelah bersetuju untuk berjumpa di sana. Sambil-sambil COD, sempat juga membeli barang-barang keperluan kat Emart. Jimat masa :)

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau berminat untuk membaca artikel terkini dari saya, jemputlah follow saya di azurazainaleshop.blogspot.com ataupun boleh tegur saya di FB saya. Sehingga bertemu lagi di lain entri. Terima kasih kerana sudi membaca :)


Lagi testimoni pengidap gastrik yang juga mengamalkan ESP, tapi dalam bentuk video pulak..Jom layan sat...
Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.




Salam Hormat


Kawasan COD : Petra Jaya - Pending - Kuching, Demak, Matang Jaya (Emart)

Pos: Seluruh Malaysia

Pengedar Sah Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com
Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

11 comments:

  1. shaklee sememangnya best. adik saya pun dulu selalu diserang gastrik. lepas mengamalkan ESP, dah makin kurang. actually, almost tak pernah kena dah.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. InshaAllah jika konsisten mengamalkan memang nampak hasilnya. Yang penting bersabar menunggu kesannya semasa mengamalkan supplemen ni :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... dah ramai sangat orang dibantu dengan produk Shaklee yang sangat bagus. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..bila dengar cerita pelanggan yang gembira, kita pun tumpang eksaited kan..hehe

      Delete
  4. Alhamdulillah. Sy pun dah merasa kebaikan produk shaklee. Dulu tekanan darah tinggi. Sekarang selepas konsisten bantuan supplemen shaklee, bp dah kembali normal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Inilah ikhtiar kecil kita menjaga amanah dari Allah :)

      Delete
  5. Alhamdulillah ramai yang dapat rasa shaklee effect! Saya pun salah seorang daripada nya :)

    ReplyDelete
  6. Popular betul shaklee nih. Macam saya je yg tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Popular sebab banyak orang dah merasa sendiri kesan Shaklee effect kot....kalau Amy nak try Shaklee meh contact saya hihi...;)

      Delete