Shaklee Training -3R Bersama Master Norita

Assalamualaikum... Lama tak sharing entri kat blog kesayangan ni. Hari ni nak ambil feel mengarang entri semula. Nak cerita sikit aktiviti semalam. Semalam, saya berpeluang menghadiri Shaklee Training - 3R anjuran Master Norita & Master Naquib. Kalau anda semua nak tahu, mereka adalah pengasas online marketing Shaklee kat 

Memang best sangat dapat hadir program sebegitu sebab banyak benda baru yang saya pelajari. Kiranya, ilmu tersebut dapat menambahkan lagi keyakinan untuk memberi konsultasi kepada pelanggan-pelanggan istimewa di Azura Zainal E- Shop. Bukan tu je, penerangan mengenai produk juga diterangkan satu persatu dengan sangat jelas.

Belum pun habis program tu, saya dah berangan nak booking seat awal-awal jika Master N ni datang buat program lagi di lain waktu. Tak terasa masa berlalu dengan begitu pantas. Dek ralit menyalin nota, tanpa sedar program dah sampai ke penghujung. 

Sudahnya, selesai bergambar kenang-kenangan sekejap, saya dan bonda Adilah Manaf Celikvitamin pun bergegas ke airport. Alhamdulillah, walaupun semuanya berlalu begitu pantas, namun semua urusan dipermudahkan Allah SWT. Rasa macam chipsmore je jumpa bonda Adilah ni..pagi tiba di Kuching dari Bangi, selepas tu dah kena naik belon (kapal terbang) lagi. 


Dari kiri : Saya, Bonda Adilah Manaf Celikvitamin, Josephine, Kak Wahida,Yolenda Ang 

Free style pulak..hehe



Master Norita (berbaju & tudung coklat)..Kat belakang tu, Master Naquib suami Master N


Nampaknya sekian dulu kali ni. Terima kasih kerana sudi membaca.. Oh ya sebelum terlupa, jangan ketinggalan rebut peluang beli Omega Guard sepanjang bulan November ni tau. Buy 6 Free 1, dapat FREE MEMBERSHIP, dapat BONUS dari Shaklee di tengah bulan 12 nanti.. Yeeayyy...Alhamdulillah.. Boleh contact saya untuk dapatkan supplemen Shaklee.


Jika anda ingin menjadi sebahagian dari keluarga besar Shaklee kami, jom sertai kami sekarang..





P/S: Terima kasih kak Wahida kerana sudi share gambar :)




Salam Hormat

Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment