Promosi Istimewa Shaklee





Assalamualaikum..Salam sejahtera semua.

Hari ni nak share promosi istimewa Shaklee sepanjang bulan Disember 2014 ni. Promosi yang sangat-sangat best dan sangat rugi jika peluang sebegini dilepaskan begitu sahaja.

Apa taknya, belum lagi hilang keseronokkan kerana double promo Buy 6 Free 1 Vita E & Sustained Release Vita C dan Buy 2 Get 5% OFF Vita E & Sustained Release Vita C, semalam Shaklee menambah lagi keseronokkan kita dengan mengumumkan Promosi Buy 3 Free 1 Collagen Powder pulak..Penduduk Kuching yang ingin mendapatkan vitamin-vitamin Shaklee tersebut bolehla menghubungi saya :)

Wah, untung betul penggemar Vita E, Vita C dan Collagen Powder ni kan? Tapi kan, tahukah anda bahawa vitamin-vitamin tersebut bukan saja sesuai untuk yang nak dapatkan kulit yang cantik aje..Yang nak tingkatkan kesuburan, boost kolagen dalam badan, tingkatkan sistem imun badan, membantu mendapatkan kolesterol baik dan lain- lain pun sesuai mengamalkan ketiga-tiga vitamin tersebut.


Untuk gambaran yang lebih jelas supaya anda lebih faham tentang promosi kali ni, jom kita tengok poster promosi pula ya..






Jadi, dah jelas ke tak mengenai promosi sepanjang Disember 2014 ni? Kalau dah jelas, jom bertindak sekarang dapatkan vitamin pilihan anda daripada saya atau pengedar berdekatan.





Salam Hormat

  

Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

 ♥ FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com

 


Your Shaklee Independent Distributor
Azura Zainalabidin
♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628
♥ Shaklee ID : 1091952
♥  FB PAGE
♥ Email : juaazura81@gmail.com
- See more at: http://azurazainaleshop.blogspot.com/#sthash.Hp4JCfCY.dpuf

Your Shaklee Independent Distributor
Azura Zainalabidin
♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628
♥ Shaklee ID : 1091952
♥  FB PAGE
♥ Email : juaazura81@gmail.com
- See more at: http://azurazainaleshop.blogspot.com/#sthash.Hp4JCfCY.dpuf






Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment