Bagaimana Saya Menjana Pendapatan Tambahan Melalui Bisnes Shaklee


Dulu, sebelum kenal Shakli memang cepat capek/penat 😂😂..Alhamdulillah sejak mengamalkan supplemen Shaklee, agak bertenaga dan yang paling best dah jarang diserang selsema yang sering datang tiap 2 bulan.




Selain itu, sejak berkecimpung dalam bidang jualan ni, sedikit sebanyak membantu skill berkomunikasi Zura..Dulu..memang payah nak 'membuka mulut'. Peluang berkenalan dengan rakan-rakan positif pun banyak juga.

Paling penting, sejak berShaklee, mengajar Zura saling give and take, bersabar dan tak mudah goyah dengan rumors. Biasala, bila dah top (merujuk kepada Shaklee) ada-ada je berita yang tak sahih yang mengatakan Shaklee ni beginila..begitula..menyebabkan penyakit kronik la....(padahal tiap supplemen menjalani ujian yang ketat & ada landmark study).

Jadi, sebagai pengedar & pengguna, penting supaya kita tak mudah terpengaruh dengan rumors yang tak berasas tu. Alang-alang dah jadi pengguna, rugi pula tak berkongsi kebaikan supplemen semulajadi ni dengan orang ramai.

Shaklee pula tak mensia-siakan setiap pengedar yang serius nak berbisnes dengan membayar gaji tiap bulan disamping insentif lain.

Jika anda adalah salah seorang yang ingin menyertai team Zura untuk menjana pendapatan dengan Shaklee sambil membantu orang lain lebih sihat, bertindaklah dengan menghubungi Zura sekarang. Zura sedia membantu anda.

Selamat datang ke keluarga besar kami ☺

Your Shaklee Biz Partner/Mentor,
Azura Zainal 016-800 4628




Salam Hormat

Kawasan COD : Petra Jaya - Pending - Kuching, Demak, Matang Jaya (Emart)

Pos: Seluruh Malaysia


Pengedar Sah Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

FB PAGE

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment