Landmark Study:Membuktikan Shaklee Berbeza Berbanding Vitamin Jenama Lain

Jika anda bercadang untuk mengamalkan supplemen sebagai langkah menjaga kesihatan (disamping mengambil pemakanan seimbang, gaya hidup sihat dsbnya), antara soalan yang patut anda tanya sebelum memilih sesuatu jenama supplemen adalah ADAKAH SYARIKAT TERSEBUT MELAKUKAN LANDMARK STUDY TERHADAP PRODUK MEREKA?

Mengapa Landmark Study Sangat Penting?

Landmark Study yang dijalankan oleh University Berkeley terhadap supplemen Shaklee menunjukkan orang-orang yang mengamalkan supplemen Shaklee dalam tempoh 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding kumpulan yang tidak mengambil supplemen dan kumpulan yang mengambil supplemen jenama lain.






Jika syarikat supplemen pilihan anda tidak menjalankan Landmark Study, anda tak perlu berfikir panjang lagi dengan nak ‘give-it-a-try’ .

Buatlah pilihan bijak dengan memilih supplemen yang

SENTIASA SELAMAT,

SENTIASA BERKESAN

SENTIASA SEMULAJADI

That’s is SHAKLEE

Masih ada persoalan?

Tanya Azura @ 016 800 4628
Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

10 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu.Ianya menyebabkan kita semakin yakin untuk consume Shaklee.

      Delete
  2. shaklee memang mementingkan keselamatan dengan adanya landmark study

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Aizah...kita puntak ragu-ragu untuk consume kan...

      Delete
  3. Replies
    1. Sudah tentu Kak Nab..Bersyukur dipertemukan dengan Shaklee :)

      Delete
  4. Wahhh, patut lah guna shaklee je dapat kesan yang terbaik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesannya terbaik & yang penting selamat semulajadi.

      Delete