Tips Jana Pendapatan Pasif Dari Rumah Secara Online Untuk Lepasan Universiti


Antara cabaran lepasan universiti masa kini ialah peluang pekerjaan yang terhad. Ye dak? Tambah memeningkan kepala ialah apabila pinjaman PTPTN perlu dilangsaikan selepas tamat pengajian. Ah…pening! Mana nak cekau duit? Nak mintak kat mak bapak, rasa bersalah pula bila mengenangkan adik-beradik masih ramai yang bersekolah dan memerlukan belanja. Ok, mari akak leraikan kekusutan fikiran adik dengan tips bagaimana adik boleh jana pendapatan secara online dari rumah.

Akak pasti adik ada smartphone kan? Daripada guna kuota internet tu untuk main game atau fb, ada baiknya adik buat bisnes online. Duit pun dapat, takde la pening mengenangkan hutang PTPTN tu. Silap-silap, adik boleh bagi duit belanja kat parents pulak.


Saya berminat nak tahu, bagaimana caranya?

Ok, dengan bermodalkan wang tak sampai pun RM100, adik dah boleh jadi pengedar sah Shaklee atau Shaklee Indipendent Distributor

Jangan terlibat dengan skim cepat lingkup ya dik! Kalau ada orang approach adik ajak bisnes hingga perlu mengeluarkan modal ribu riban, baik adik angkat kaki awal-awal.

Dengan Shaklee bukan setakat modalnya rendah, malah adik tak perlu nak simpan stok berlambak-lambak kat bawah katil. Semua stok, biar company yang simpan. Tugas adik hanyalah uruskan tempahan dari pelanggan, bila pelanggan bayar duit, adik buatla tempahan tersebut melalui shaklee2u. Penghantaran barang akan diuruskan oleh Shaklee. Mudah je kan? Ala-ala dropship gitu….





Apakah Yang Shaklee Tawarkan Kepada Pengedar? 

Selain produknya yang sentiasa selamat, sentiasa berkesan & sentiasa semulajadi, Shaklee juga menawarkan pelan 3C kepada semua pengedar yang menepati kriteria.

Apakah pelan 3C tu?

1. CASH (wang tunai).

Apabila adik bergelar pengedar aktif dan layak menerima bonus, Shaklee akan mengkreditkan wang bergantung kepada peratusan bonus yang adik layak terima. Antara bonus(wang) yang ditawarkan ialah Bonus Kepimpinan, Bonus Peribadi dan Keuntungan Runcit.

2. CAR BONUS
Ini adalah program subsidi kereta. Yang menariknya tentang subsidi kereta ni ialah, Shaklee bukan bagi sebijik kereta lepas tu tiada dah subsidi kereta ni. Di Shaklee, bila pengedar dah layak dapat car bonus ni, selama dia bergelar pengedar tu la bonus kereta ni akan dikreditkan ke akaun mereka. Best ke best?

3.CONVENTIONS
Setiap tahun, pemimpin jualan yang berkelayakan akan mendapat keistimewaan menghadiri Konvensyen Shaklee yang diadakan di dalam mahupun di luar negara. 

Khabarnya, trip antarabangsa Shaklee adalah terbaik. Nak tahu lanjut, meh baca kat SINI


Berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee pun boleh dapat income.

Bagaimana Caranya Nak Berniaga Dengan Shaklee?

Bagi adik yang serius merebut peluang perniagaan untuk menjana pendapatan sementara tunggu tawaran kerja tu, bolehla hubungi akak Zura. InshaAllah akak bantu adik dari zero to hero/heroin :D

Jangan risau kerana kak Zura & keluarga besar Shaklee kami akan membantu anda dengan coaching secara berterusan melalui medium online atau offline.

Akak sendiri bermula dari zero masa mula-mula berniat untuk menjana income dengan Shaklee ni. Jika kami (SID) boleh melakukannya, adik pun boleh melakukannya, malah mungkin dengan lebih baik lagi.

Adik hanya perlu memberi peluang kepada diri sendiri dan PERCAYA KEPADA POTENSI DIRI.
Jika adik serius berminat untuk menyertai kami, jom hubungi kak Zura. It's my pleasure to help you :)






Salam Kejayaan


Salam Hormat

Kawasan COD : Petra Jaya - Pending - Kuching, Demak, Matang Jaya (Emart)

Pos: Seluruh Malaysia


Pengedar Sah Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB


Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment