Peluang Perniagaan Bersama Shaklee Membantu Anda Menjana Pendapatan Tambahan

Harga barang keperluan harian dan perkhidmatan yang semakin hari semakin meningkat menyebabkan nak tak nak kita perlu mempunyai pendapatan tambahan bagi menampung gaji sedia ada. Salah satu cara untuk menambah pendapatan anda ialah melalui peluang perniagaan bersama Shaklee.

Hari ni Zura berbesar hati untuk berkongsi dengan anda bagaimana caranya Zura mendapat side income melalui Shaklee.



Cara Menjalankan Perniagaan Shaklee

Untuk memulakan perniagaan bersama Shaklee, terlebih dahulu anda kena mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pastikan anda memilih group yang betul ya 😊. Di sini Zura sertakan panduan memilih group Shaklee yang betul untuk rujukan anda.

Bila anda dah mendaftar keahlian Shaklee, bermulalah langkah pertama anda sebagai pengedar sah Shaklee (Shaklee Independent Distributor).

Mengapa Anda Perlu Mendaftar Di Dalam Empayar Kami?

✔ Zura tak nak anda buat bisnes sambil asyik langgar dinding. Kena ada mentor, yang boleh guide anda dan terbukti telah berjaya. InshaAllah anda yang dah sedia untuk berjaya di dalam bisnes Shaklee, Zura akan bantu anda..

Tapi, sebelum tu, kenala daftar ahli dengan Zura dulu ye. Bagaimana Zura nak coaching (guide) anda kalau tak register dulu ye dak?..😉😉

✔ Masih bekerja sambil menjalankan bisnes Shaklee serentak..

Alhamdulillah, setakat ni memang bisnes Shaklee Zura ni tidak mengganggu waktu bekerja, asalkan pandai membahagikan masa. Kelebihan kat sini ialah kami ada cara berbisnes sambil berkerja tanpa menjejaskan tugas hakiki anda.

✔ Kami sedia membantu anda mengenai selok belok pemasaran secara online yang lebih luas pasarannya melalui blog, fb mahupun instagram.

✔ Mempunyai support group yang aktif dan sentiasa support each other. Anda takkan terasa left behind bila berada bersama kami.


Nak cari mentor bisnes Shaklee? Zura la mentor yang anda cari 😀


Keistimewaan sebagai Ahli Shaklee

• Anda berpeluang menikmati produk Shaklee pada Harga Ahli yang lebih jimat. ( best value for money kan?).

• Berpeluang hadir ke ceramah kesihatan yang dikendalikan oleh Pakar Nutrisi Shaklee.

• Berpeluang memperolehi Pendapatan Tambahan.

• ‎Berpeluang menikmati promosi yang ditawarkan Shaklee khas untuk ahli Shaklee sahaja.

Ok sekarang Zura nak bongkar rahsia bagaimana nak jana pendapatan melalui bisnes Shaklee ni.

Sebagai Pengedar Shaklee, anda berpeluang untuk mendapatkan ganjaran seperti berikut.

1. Untung Runcit

Ini adalah Untung Runcit yang anda dapat dari jualan produk. Anda membeli produk pada Harga Ahli/Pengedar dan menjual pada Harga Runcit. Anda mendapat untung runcit dari perbezaan harga tersebut.

2. Bonus Kumpulan Peribadi

Apabila anda serta Pengedar Kumpulan Peribadi anda menjana jualan produk bulanan, anda akan menerima bonus berdasarkan jumlah jualan produk tersebut. Jumlah Bonus Kumpulan Peribadi dibayar berdasar kepada jumlah jualan terkumpul bagi bulan kelayakan.

3. Bonus Kepimpinan

Anda akan mendapat Bonus Kepimpinan bulanan pada jumlah setiap Pemimpin Perniagaan sehingga enam generasi di bawah anda, bergantung pada pangkat anda. Ini adalah bonus atas usaha anda bagi menyokong dan membangunkan kumpulan anda.

4. Program Lawatan Dan Insentif Wang Tunai.

 Mata Ganjaran terkumpul serta mengikut kriteria akan membolehkan anda dan ahli keluarga untuk lawatan ke destinasi yang hebat di seluruh dunia serta mendapat pengikhtirafan dan ganjaran wang tunai untuk tahap pencapaian anda sepanjang tahun.

5. Pengiktirafan

Kejayaan anda adalah dikhtiraf dan diberi ganjaran.

6. Program Subsidi Kereta
Anda berpeluang mendapat bonus kereta bulanan jika menepati kriteria.

Bayangkan kepuasan yang anda nikmati jika anda dapat melakukan perkara berikut;

Membantu orang lain mencapai impian mereka dan mempunyai sebuah kehidupan yang lebih baik, di samping anda juga berjaya mencapai impian anda serta mempunyai kehidupan yang bahagia.

Bekerja dengan cara yang fleksible pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja yang anda mahu. 

Tidakkah ianya merupakan sesuatu yang paling bermakna bagi anda?

Peluang untuk berjaya adalah sama rata bagi setiap pengedar Shaklee. Apa yang penting ialah bagaimana anda merebut peluang tersebut dan bertindak.

Bersediakah anda?



Salam Kejayaan



Mentor Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment