Masalah Kulit, Tips

Krim Anti Lingkaran Hitam Bawah Mata Berkesan & Berbaloi Dicuba Setiap Wanita 

Pendedahan berterusan kawasan sekitar mata kita terhadap tekanan serta faktor usia yang kian meningkat menyebabkan nak tak nak kita terpaksa mengambil berat rutin penjagaannya. Jadi hari ni Zura kongsikan krim mata yang berkesan untuk anda yang sekian lama mencari penyelesaian terhadap masalah lingkaran gelap di bawah mata. Rahsia bagi memastikan kawasan bawah mata sentiasa sihat… Read More Krim Anti Lingkaran Hitam Bawah Mata Berkesan & Berbaloi Dicuba Setiap Wanita 

Masalah Kulit, Pengedar YOUTH Shaklee, Produk Timbang Kilo, Skincare, Tips, YOUTH Shaklee

Mangsa Produk Timbang Kilo Pilu Ditegur Anak Wajah Tak Cantik, Kongsi Cara Pulih Dengan Cepat

Lambakan produk kecantikkan yang tumbuh macam cendawan kebelakangan ni menyebabkan ramai wanita teruja mencubanya. Tapi, jika salah guna produk timbang kilo, kesannya pasti buruk kepada sesiapa yang mengalaminya. Hari ni skincare semulajadi nak kongsikan bagaimana seorang wanita, menjadi mangsa kepada produk timbang kilo. Akibat menggunakan produk timbang kilo, kulit Pn Elly menjadi semakin menipis, kering,… Read More Mangsa Produk Timbang Kilo Pilu Ditegur Anak Wajah Tak Cantik, Kongsi Cara Pulih Dengan Cepat

Jerawat, Masalah Kulit, Parut Jerawat, Skincare, Tips

Tips Hilangkan Parut Jerawat Dan Scar Tisu Secara Semulajadi Serta Berkesan

Parut jerawat dan scar tisu memang sukar untuk dihilangkan kalau tak betul caranya. Jangan risau kerana Zura ada cara berkesan untuk anda hilangkan parut jerawat dan scar tisu tersebut secara semulajadi. Lepas ni anda tak perlu lagi mengenakan foundation dan bedak yang tebal hingga menyebabkan wajah menjadi bercapuk untuk menyembunyikan bekas parut jerawat tu. Tips… Read More Tips Hilangkan Parut Jerawat Dan Scar Tisu Secara Semulajadi Serta Berkesan

Masalah Kulit, YOUTH Shaklee

Cara Menghilangkan Kulit Kusam Dan Ketahui 6 Punca Mengapa Kulit Menjadi Kusam

Kulit kusam adalah kulit yang kelihatan tidak bermaya atau tidak berseri. Zura nak bantu anda menghilangkan masalah kulit kusam supaya anda mendapatkan kembali kulit yang berseri. Tapi sebelum tu, jom periksa apakah punca-punca yang menyebabkan kulit menjadi kusam. Bila dah tau puncanya, senangla anda nak buat langkah yang sepatutnya untuk mengembalikan seri wajah anda tu.… Read More Cara Menghilangkan Kulit Kusam Dan Ketahui 6 Punca Mengapa Kulit Menjadi Kusam

Masalah Kulit, Skincare, YOUTH Shaklee

Skincare YOUTH Shaklee Bebas Paraben & Merkuri Penyelesaian Terbaik Masalah Kulit

Selepas menjalankan kajian selama 8 tahun, Shaklee memperkenalkan skincare YOUTH yang bebas paraben dan merkuri. Istimewanya YOUTH Shaklee adalah kerana ia merupakan skincare terbaik untuk mengatasi masalah kulit wanita dan lelaki. Apa yang lebih meyakinkan kita sebagai pengguna adalah kerana YOUTH dicipta secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa! Hebat kan? Dengan lapan paten dan… Read More Skincare YOUTH Shaklee Bebas Paraben & Merkuri Penyelesaian Terbaik Masalah Kulit

Masalah Kulit, Testimoni

Wajah Rosak Teruk Kembali Cantik Selepas Konsisten Radiant 5 & Skincare Youth

Zura nak ceritakan kisah benar bagaimana kulit Pn Farah yang rosak teruk kembali cantik selepas konsisten mengamalkan set radiant 5 dan skincare YOUTH. Masa bujang, Farah pernah terjebak dengan produk timbang kilo. Yela, masa tu takde ilmu tentang kandungan merbahaya dalam kosmetik timbang kilo. Semua main redah je asalkan jenama produk tu popular huhu..  … Read More Wajah Rosak Teruk Kembali Cantik Selepas Konsisten Radiant 5 & Skincare Youth