Masalah Kulit, Skincare, YOUTH Shaklee

Skincare YOUTH Shaklee Bebas Paraben & Merkuri Penyelesaian Terbaik Masalah Kulit

Selepas menjalankan kajian selama 8 tahun, Shaklee memperkenalkan skincare YOUTH yang bebas paraben dan merkuri. Istimewanya YOUTH Shaklee adalah kerana ia merupakan skincare terbaik untuk mengatasi masalah kulit wanita dan lelaki. Apa yang lebih meyakinkan kita sebagai pengguna adalah kerana YOUTH dicipta secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa!

Hebat kan?

Dengan lapan paten dan paten pending (paten-diproses), setiap satu daripada produk YOUTH dicipta khas secara spesifik untuk mengatasi bermacam-macam faktor penuaan, samada ia disebabkan oleh gaya hidup anda, pencemaran persekitaran, ataupun berpunca daripada penuaan semulajadi.

Tidak keterlaluan jika Zura mengatakan bahawa YOUTH adalah revolusi skincare di Malaysia pada masa kini.

Mari kita lihat kuasa tumbuhan botanikal YOUTH™.

ANGGUR MUSCADINE (MUSCADINE GRAPE).
Polifenol anggur muscadine yang dalam proses patent berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel. Di samping itu, ia juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex (dalam proses paten) digabungkan dengan Lotus Japonicus bagi mengaktifkan protein youth yang penting untuk menjanakan semula sel untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit agar kulit kelihatan lebih muda. Ia juga berfungsi untuk mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Di China, Jepun dan Korea, herba ini digunakan untuk melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan pada kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract berfungsi untuk menyokong struktur kulit menjadi lebih muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten menyediakan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin yang perlu untuk menghalang radikal bebas daripada merosakkan kulit serta menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Rangkaian Set YOUTH

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Pembersih 3-dalam-1 ini tidak mengandungi sabun serta mempunyai pH-seimbang. Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, mencuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Paling Zura suka tentang pencuci muka ni ialah muka berasa segar selepas dicuci menggunakan luminous gel oil cleanser

Bahan-bahan Utama Luminous Gel Oil Cleanser
Vital Repair+®, Ekstrak Anggur Muscadine, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.

YOUTH Gel Oil Cleanser

 

PERFECTING SKIN TONER
Berfungsi untuk membebaskan kulit anda dari kekusaman dan pencemaran dari persekitaran. Toner ni membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit anda yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Ekstrak Anggur Muscadine, Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan kulit.

 

YOUTH Perfecting skin toner

 

YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.

YOUTH activating serum

 

AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50
Melindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan botani bernutrien melembapkan kulit anda dan memperbaiki penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Ekstrak Anggur Muscadine

YOUTH age defense moisturizer spf50

 

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Anggur Muscadine dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas ini membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus

YOUTH advanced renewal night cream

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH
Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba berfungsi untuk menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin dan anti oksida yang kaya dengan vitamin memberi tenaga dan menyokong proses pembaharuan semulajadi sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba.

advanced renewal night cream rich

RADIANCE C + E – Untuk penggunaan selama 60 hari.
Kapsul ini mengandungi 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi yang membantu untuk menegang, mencerahkan kulit serta mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki keseluruhan tona kulit dengan sekata.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi

radiance c & e

Kredit kepada : www.sirapantioksidan.com

Perbezaan YOUTH™ Berbanding Skincare Lain

✅Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih YOUTH™ bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.

✅Bukan hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, YOUTH juga menyokong fungsi penting sel supaya dapat memulihkan keremajaan dan menaikkan seri wajah anda.

Siapa yang tak nak nampak lebih muda dari usia sebenar dan wajah yang berseri kan?

✅Produk YOUTH 100% vegan (daripada tumbuhan)

✅Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan)

✅Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa

✅YOUTH direka khas untuk semua jenis kulit dan fokusnya ialah untuk look younger longer.

✅Hipoalergenik.

✅Tidak menyumbatkan liang pori.

✅Diuji oleh pakar dermatologi.

✅Diuji oleh pakar oftalmologi

 

✅Tidak mengandungi 1500 BAHAN KIMIA MERBAHAYA seperti yang ada pada skincare lain.

Ni antara senarai bahan kimia merbahaya yang tiada dlm YOUTH. Zura sekadar menyenaraikan beberapa drp 1500 bahan kimia tu ya..

Lauril Sulfat/Laureth Sulfat
Pewangi Sintetik
Paraben
Pengawet Formaldehid
Resorsinol
Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum
Biji mikro (Plastik Mikro)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Benzofenon
Phthalates
Cyclosilicone
Sebatian ammonium kuartener
Quaternium-15
Hydroquinone
Pewarna Sintetik
Bahan-bahan dari haiwan
Lanolin
Propylene glycol
Logam Berat
Merkuri
Perak & Garam
Garam Barium
Pelarut
Toluene
Bahan Dorong Chlorofluorocarbon
Sebatian berfluorin
Tar Arang
Talkum
Gandum (Gluten)

Dengan keputusan klinikal tanpa kompromi, keputusan anda bertukar kepada skincare terbaik YOUTH ni sudah tentula satu pelaburan yang berbaloi dan yang penting value for your money.

Anda juga tak perlu risau tentang keselamatan kulit anda kerana seperti yang telah Zura bagitau sebelum ni YOUTH™ tiada BAHAN KIMIA MERBAHAYA seperti terdapat pada skincare lain.

Lihat sendiri tanda penuaan yang berkurangan pengguna YOUTH ni.

Seeing is believing kan? Nah, anda lihat sendiri penangan YOUTH.

skincare YOUTH Shaklee

Testimoni YOUTH Testimoni pengguna YOUTH Testimoni pengguna YOUTH

Testimoni pengguna YOUTH Testimoni pengguna YOUTH Testimoni pengguna YOUTH

Sekarang tiba masanya untuk anda pula merasai sendiri pengalaman hebat bersama YOUTH.
Takkan nak lihat je mereka ni berjaya mengatasi masalah kulit mereka tu kan?

Jika saya menjadi anda, saya akan mendapatkannya sekarang sebelum YOUTH kehabisan seperti sebelum ni.

KLIK gambar YOUTH di bawah untuk belian secara online atau hubungi  Zura di wasap.my/60168004628 segera.

Panduan dan tips penggunaan akan diberikan selepas pembelian khas untuk anda yang membeli melalui link tersebut.

Selamat mencuba YOUTH 😀

YOUTH Shaklee

Pengedar Shaklee Anda

Azura Zainal

ID:1091952

wasap.my/60168004628
wasap.my/60168004628
wasap.my/60168004628

3 thoughts on “Skincare YOUTH Shaklee Bebas Paraben & Merkuri Penyelesaian Terbaik Masalah Kulit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge