Bisnes Online, Jana Pendapatan Sampingan, Tips

Cara Jana Pendapatan Sampingan Secara Online Walaupun Anda Masih Bekerja

Alhamdulillah, walaupun masih mempunyai pekerjaan hakiki, Zura juga membuat bisnes secara online. Jom Zura kongsikan cara jana pendapatan sampingan sampingan secara online walaupun anda masih bekerja. Best sangat ada side income ni. Di saat nak survive tunggu duit gaji di hujung bulan, Zura boleh menarik nafas lega kerana di tengah bulan, ada gaji dari Shaklee pulak 🙂

Sebenarnya, Zura pun tak sangka boleh terlibat dengan bisnes online ni. Asalnya menggunakan sendiri supplemen Shaklee. Bila dah dapat efek best iaitu gastrik hilang, rasa macam pentingkan diri sendiri pula kalau tak share perkara ni dengan orang lain yang ada masalah yang sama seperti Zura.

Dengan adanya kemudahan internet dan handphone, anda dah boleh terus mulakan bisnes online Shaklee anda tu. Oh ya, sebelum tu ada kenalah mendaftar sebagai pengedar sah Shaklee bersama group Zura terlebih dahulu ya..
.
Ok, saya dah daftar ahli jadi bagaimana nak mula berniaga?

Sekarang ni dunia internet semakin canggih. Untuk permulaan, anda tak perlu nak simpan stok pun dah boleh berniaga. Bisnes online Shaklee ni lebih kurang sama macam dropship, pelanggan bayar duit kat anda, kemudian anda buatla tempahan barang customer tu di shaklee2u. Shaklee akan poskan barang pelanggan ke alamat mereka.

Siapa yang Zura nak bantu:

Anda yang masih bekerja tapi terasa nak berniaga untuk tambah side-income untuk beli barang keperluan keluarga.
.
Memang dah nekad nak berniaga tapi:
√ Tak tahu cara nak mula.

√Takde modal yang terlampau besar.
√ Takde orang nak ajar & takut rugi beli stok bebanyak.
Sanggup belajar dan rajin

Jika anda serius nak menjalankan bisnes Shaklee secara online, disinilah tempatnya. Kami ada sediakan:

➡️ 1) PRODUK YANG SENTIASA ADA PERMINTAAN.

Sentiasa ada permintaan. Sesuai untuk golongan ibu-ibu berniaga. Ada set bersalin. Ada set menyusu. Set berpantang. Skincare untuk kulit pun ada & banyak lagi produk kami yang disukai ramai kerana keberkesanannya.
.
➡️ 2) BAHAN PROMOSI DIBERIKAN.

Macamana nak iklan di Facebook? Blog? Cara buat page? Cara promosi percuma. Cara promote dekat kawan pejabat, jiran, saudara-mara. Semuanya dikongsikan.

➡️ 4) ADA MENTOR YANG DAH BERJAYA.

Mempunyai mentor dalam bisnes yang anda buat adalah penting kalau anda nak tau. Mentor ni la yang akan beritahu apa salah, apa betul… Bagaimana nak buat duit 4 angka sebulan. Supaya anda tak lost & mudah give-up.

➡️ 5) ADA SISTEM ONLINE PORTAL

Ini yang bestnya. Anda tak perlu simpan stok bebanyak. Macam yang Zura terangkan tadi, kita buat style dropship tapi ianya lebih sistematik.

shaklee2u online portal
Sistem online untuk ahli Shaklee..Banyak info best dalam portal ni.

➡️ 6) YURAN PERMULAAN RM75.

“Wahhh.. biar betul?” – Haa mesti anda terkejutkan? Dapat mula berniaga dengan modal RM75 sahaja. Tak perlu nak buat loan bank bagai. Dapat mentor. Dapat sistem. Dapat kelebihan membeli produk pada harga ahli. Boleh belajar dari basic. Tak perlu nak pergi seminar mahal-mahal. Hehehe..Untung tau kerana mentor dalam group Zura ni semuanya tak lokek ilmu.

Ok lah. Banyak lagi sebenarnya yang anda akan dapat. Apa yang penting, anda mulakan dahulu apa yang patut dimulakan. Start small finish BIG!

Jika berminat nak tahu boleh wassap Zura di 016-800 4628. Zura akan beritahu lebih lanjut.

Nota: Mungkin sebelum ini awak pernah berdoa dipertemukan bisnes yang boleh anda buat walaupun masih bekerja. Mungkin doa itu telah dimakbulkan. Tunggu apa lagi, wasap Zura sekarang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge