Bisnes Online, Daftar Ahli Shaklee, Jana Pendapatan Sampingan, Tips

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Yang Anda Perlu Ambil Tahu

Terdapat pelbagai kelebihan yang bakal anda perolehi jika anda mendaftar sebagai ahli Shaklee. Tidak semua pengedar akan menceritakan kelebihan tersebut, tapi jangan risau kerana hari ni Zura akan kongsikan kepada anda semua kelebihan jika anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

1. Anda boleh membeli Shaklee secara Online di Shaklee2u atau beli Shaklee di Branch dengan mendapat keistimewaan membeli pada harga ahli Shaklee. Anda JIMAT 15%-20% dari harga pasaran (retail).

2. Berpeluang mendapat cashback atau bonus daripada pembelian terkumpul bulanan.

3. Boleh dapat berjumpa dengan pakar nutrisi (nutritionist Shaklee) untuk mendapatkan konsultasi eksklusif tentang cara pemakanan vitamin Shaklee yang bersesuaian dengan masalah kesihatan yang dihadapi.

4. Layak mendapat promosi bulanan khas dari Shaklee khas untuk semua ahli Shaklee.

5. Mendapat konsultasi kesihatan/kecantikan percuma dari pakar nutrisi Shaklee dan berpeluang menyertai Health and Wellness Talk anjuran Shaklee. Best tau, dapat join event sebegini sebab anda berpeluang bertanya sendiri sebarang persoalan berkaitan kesihatan/kecantikan kepada pakar nutrisi. Selain itu, anda juga berpeluang mendapat jemputan dari pihak Shaklee untuk menghadiri pelbagai program kesihatan serta membuat pemeriksaan kesihatan percuma.

6. Berpeluang menjana pendapatan tambahan bersama Shaklee disamping menikmati kesihatan yang baik melalui produknya yang terbaik.

Kelebihan extra bagi pengedar Shaklee.

1. Bonus Infiniti
2. Program Subsidi Kereta.
3. Insentif pelancongan tempatan dan antarabangsa.

Jika anda nak terus mendaftar sebagai ahli Shaklee, jom Zura bagi panduan cara daftar jadi Ahli Shaklee secara Online khas untuk anda :

Cara Daftar Ahli Shaklee

1. Cara paling mudah dan pantas ialah anda boleh terus klik link ni wasap.my/60168004628/DaftarAhliShaklee. Zura akan guide anda untuk langkah seterusnya.

2. Daftar DI SINI dan klik perkataan JOIN NOW/SERTAI HARI INI. Akan keluar satu kotak untuk anda isikan maklumat seperti yang diperlukan. Klik kotak “I consent to Shaklee assigning me a sponsor/ Saya bersetuju dengan Shaklee memberikan saya penaja” . Dah siap & klik JOIN NOW/SARTAI HARI INI untuk submit form yang anda dah isi tu.

Daftar ahli Shaklee Online

 

Yuran keahlian Shaklee adalah RM75. Atau anda juga berpeluang mendapat keahlian percuma apabila poin pembelian produk Shaklee anda berjumlah 200uv.

Selain mendapat FREE MEMBERSHIP, anda juga layak mendapat cashback daripada Shaklee yang akan dikreditkan ke dalam akaun bank anda. Best kan?

Mana nak cari syarikat yang sanggup bagi penjimatan berganda macam ni kan? Dahla dapat beli produk pada harga ahli, dapat pula cashback. Inila keistimewaannya kepada anda yang telah mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Diharap anda jelas dengan penerangan Zura ni. Cepat hubungi Zura jika anda berhasrat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Kesemua keistimewaan di atas hanya eksklusif kepada ahli Shaklee yang sah.

Ok, satu lagi tips, walaupun anda join ahli Shaklee hanya sebagai pengguna, jangan salah pilih group pula ya.. Yela, manala tau satu hari kelak anda juga berminat untuk menjalankan perniagaan anda sendiri bersama Shaklee. Ha, carila group yang boleh guide anda dalam bisnes juga.

Baca : TIPS MEMILIH GROUP SHAKLEE YANG BETUL

Supaya tak pening nak pilih, anda bolehla memilih join keluarga besar kami kerana group besar kami ni tak lokek berkongsi segala macam ilmu marketing untuk anda.

Zura sangat berbesar hati membantu anda 🙂

Sertai kami sekarang!

 

peluang-jana-pendapatan
Hi, selamat datang ke group kami 🙂

 

Bisnes Mentor Anda

Azura Zainalabidin

016-800 4628

 

2 thoughts on “Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Yang Anda Perlu Ambil Tahu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge