Bisnes Online, Jana Pendapatan Sampingan, Tips

Langkah Demi Langkah Menjana Pendapatan RM10,000 Sebulan Melalui Bisnes Online

Alhamdulillah, Zura berpeluang join program Success Hunter 3.0 bertempat di Shaklee KL, Sunway New Velocity pada 12 Januari lepas. Agenda utama program ni ialah tentang peluang jana pendapatan RM10,000 sebulan menjelang 2020.
Peluang menjana pendapatan ni terbuka untuk anda yang ingin mengubah keadaan ekonomi anda sekeluarga.
Program start pukul 9.30, tapi seawal jam 9.00 pagi Zura dah siap terpacak kat depan branch Shaklee KL. Hahaaa..nampak tak betapa semangatnya nak attend program ni.
Majlis dimulakan dengan penuh semangat oleh pengacara majlis Success Hunter ni Master Fahmy Shuhaimi.Kitaorang pun apa lagi, memang kuat betul aura energy MC tu kan?
Aturcara pertama dimulakan dengan sesi sharing daripada Master Lyna Noh tentang vision board & leadership. Bagaimana seorang ciri-ciri seorang leader dalam memimpin organisasi mereka.
Selepas tu, giliran perkongsian daripada Master Zainul pula dengan tajuk ” Step By Step income  RM10,000 sebulan sebelum 2020″
Bisnes online shaklee
Teknik proven yang dikongsikan
Terngaga-nganga je mulut ni dengar perkongsian hebat dari Master Z.
Nak kongsikan kat sini tapi ianya agak teknikal & korang kena dengar sendiri dengan join next program Success Hunter ni 😃
Lepas puas dengar sharing Master Z, aturcara seterusnya ialah apresiasi kepada beberapa orang pengedar Shaklee based on pencapaian masing-masing pada bulan Oktober-Disember 2018.
Sharing terakhir adalah daripada Pn Najat Nabihah Zainal. Jika tadi mulut ternganga bila dengar sharing Master Zainul, kali ni sesi air mata pula… Ada masanya, sebak juga dengar perkongsian Pn Najat. Tapi, bila masuk je part sharing beliau tentang 7 Steps Naik Coordinator Dalam Masa 48 hari Berdesup, banyak tips yang beliau kongsikan disamping kata-kata motivasi kejayaan yang turut diselitkan.
Memang berbaloi spend masa pergi program ni. Anda yang tak sempat nak join, Zura highly recommend anda join progam Success Hunter yang seterusnya kelak.
Success Hunter Shaklee
Circle positif yang sentiasa berenergyyyy…
Berita baik bagi anda yang baru join ahli Shaklee dalam group Zura, Zura akan kongsikan apa yang Zura pelajari dari Success Hunter 3.0 ni bersama anda. Ya, semua perkongsian/tips dari Master Lyna Noh, Master Zainul dan Senior Coordinator Najat Nabihah akan dikongsikan kepada anda. Untung kan, dapat teknik yang proven daripada mereka yang dah berjaya?
Jika anda ingin memulakan perniagaan sendiri di Tahun 2019 ni dan sedang mencari mentor, Zura berbesar hati boleh membantu anda. Jangan takut untuk memulakan langkah pertama anda hari ini juga kerana Zura sendiri bermula dari kosong semasa nekad untuk menjalankan bisnes Shaklee ni.
peluang jana pendapatan
Jom sertai kami
Selamat datang ke group besar kami 🙂
Zura menunggu anda yang benar-benar serius untuk memulakan bisnes anda sendiri dan sanggup belajar. Its never too late untuk anda bermula dari sekarang.
Bisnes Mentor Anda
Azura Zainalabidin
016-800 4628

1 thought on “Langkah Demi Langkah Menjana Pendapatan RM10,000 Sebulan Melalui Bisnes Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge