Cerahkan Wajah Kusam Dengan NutriWhite Skin Care

ASSALAMUALAIKUM…


Cerita hari ni ialah tentang penjagaan kulit muka dari secara luaran iaitu NutriWhite Skin Care. Saya secara peribadi memang saaangattt tertarik dengan NutriWhite Skin Care ni. Apa taknya, NutriWhite Skin Care ni dibangunkan oleh para saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat. NutriWhite Skin Care dengan teliti digabungkan dengan campuran nutrien yang dipilih daripada 16 buah Negara yang berlainan. Wahhh..kagum sekejap. J Bukan senang tu, usaha nak mengumpulkan sumber daripada pelbagai negara hanya untuk menghasilkan satu rangkaian produk kecantikan. Tapi, itulah yang Shaklee lakukan!
Nutrien semulajadi yang terdapat di dalam paten tertunda WhiteN-16Dicipta eksklusif untuk Shaklee, kombinasi nutrient unik dengan paten tertunda ini digelar WhiteN-16 TM. Di samping itu, formula botani ini diperkaya dengan Vitamin C aktif serta derivative akar manis, yang diproses lebih daripada satu langkah bagi menghasilkan kecerahan kulit, membantu melicinkan permukaan raut wajah agar lebih segar dan bersinar. Glowing gitu.. kalau lepas guna produk ni..

Dengan kemajuan paten tertunda WhiteN-16TM  setiap produk NutriWhite membantu dalam mencerahkan kulit kusam dan meratakan tona tidak sekata dengan LIMA cara berbeza. Bila anda menggunakan kombinasi produk NutriWhite, 5- Cara tindakan pencerahan tersebut akan mencerahkan kulit dengan lebih cepat dan berkesan. Satu lagi penemuan terbaru dalam inovasi penjagaan kulit, NutriWhite sangat tulen, merupakan produk berasaskan sumber alam dan terbukti keberkesanannya.5- Cara tindakan pencerahan NutriWhiteSekarang, kita lihat pula apakah fungsi setiap produk NutriWhite:-


1. GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER2. ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION SPF 153. DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE4. GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER


5. SPOT WHITENING TREATMENT


 6. SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER


7. OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM

Kalau ada yang dah jatuh hati dan teringin nak cuba NutriWhite tu, sebelum mencuba tu, nasihat saya ialah pastikan jenis kulit wajah anda dahulu dan masalah kulit anda yang ingin anda selesaikan.  Kalau dah pasti jenis kulit dan kiranya memang bersesuaian bolehla hubungi saya jika berminat nak dapatkan NutriWhite. 
Sumber: Shaklee


 Salam Hormat


Your Shaklee Independent Distributor
Azura Zainalabidin
♥ SMS | Call| Whatsapp : 016-800 4628
♥ Shaklee ID : 1091952
♥ FB PAGE 
♥ Email : juaazura81@gmail.com


Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment