Keistimewaan Shaklee Collagen Powder


Assalamualaikum.. Kalau tadi dah cerita tentang jerawat, sekarang nak bercakap tentang Shaklee Collagen Powder . Apakah keistimewaan Shaklee Collagen Powder? Kalau nak tau, Shaklee Collagen Powder lebih dari HANYA kolagen. Sebelum pergi lebih jauh, jom ketahui apakah kolagen?

Kolagen ialah tisu penyambung yang terdiri daripada struktur protein serta berperanan membantu mengekalkan kekuatan serta keanjalan kulit, rambut, ligamen, otot, tulang, sendi, mata, gusi dan saluran darah. Ciri-ciri Shaklee Collagen Powder.

Sumber kolagen yang digunakan adalah sangat lasak dan elastik iaitu daripada sisik ikan merah yang didapati hidup di lautan sedalam 5000m. Jika ikan biasa sukar untuk hidup di kedalaman sebegitu, ikan merah pula mampu menahan tekanan sehingga 20 paun.

Mengandungi 4000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale), jisim molekul sangat rendah iaitu lebih kurang 1000 Dalton menjadikan ia sangat mudah diserap badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen di lapisan dermis dengan berkesan.

Shaklee Collagen Powder sangat mudah untuk digunakan dan mudah larut dalam minuman kegemaran anda. Bagaimana kelebihannya?

Shaklee menambah 7 ramuan aktif untuk meningkatkan keberkesanan kolagen. Dengan 3 langkah/kaedah nyata Shaklee Collagen Powder menawarkan lebih dari HANYA kolagen. Mari ketahui 3 langkah tersebut.

1. Keanjalan.
- Untuk keanjalan kulit, ia menyokong pembentukan tisu penyambung.

2. Penghidratan.
- Satu kombinasi yang menyokong penghasilan kolagen dan asid hialuronik

3. Antioksidan.
- Membekalkan nutrisi untuk penghasilan kolagen dan melawan radikal bebas.

Dengan keistimewaan Shaklee Collagen Powder pastinya pelaburan anda membelinya sangat-sangat berbaloi. 


Salam HormatYour Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952


♥ Email : juaazura81@gmail.com
Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment