Jom Tambah Pendapatan Melalui Program Young Entrepreneur System (YES)

Assalamualaikum...

Menjelang musim perayaan yang bakal tiba tak lama lagi, Zura pasti ada di antara kita yang sedang ligat memikirkan tentang bagaimana nak menambah pendapatan. Apatah lagi bagi yang masih belum dikurniakan rezeki mendapat pekerjaan, memang pening memikirkan bagaimana nak mendapatkan wang bagi meneruskan kelangsungan hidup. Dengan tanggungjawab sebagai anak/ketua keluarga, sudah tentulah beban menghadapi masalah kewangan sangat berat untuk dipikul. 

Jadi, hari ni Zura akan kongsikan cara untuk menjana pendapatan sendiri melalui Program Young Entrepreneur System (YES) Shaklee.


Keluarga besar kami dari iReach sempena National Conference Shaklee 2015


Sertai Kami Melalui Program Young Entrepreneur System (YES)

Dengan menyertai kami, melalui Program Young Entrepreneur System (YES), anda berpeluang menjalankan perniagaan sendiri dan menjana pendapatan sendiri. Golongan sasaran untuk menyertai program keusahawanan ini ialah golongan belia. Namun, program ini juga terbuka kepada surirumah atau sesiapa sahaja yang berminat untuk mempunyai perniagaan sendiri dengan modal yang rendah. Bagaimana Menyertai YES.

1. Daftar keahlian dengan membayar yuran keahlian atau dengan pembelian produk sebanyak 200uv, anda layak mendapat keahlian seumur hidup secara PERCUMA.

2. Setelah anda selesai mendaftar, anda secara automatik akan berpeluang menyertai program YES dan TAHNIAH kerana perjalanan anda sebagai usahawan bermula disini.3. Anda akan mendapat bimbingan mentor-mentor yang hebat dan telah membuktikan kejayaan mereka. Oleh itu, adalah saaangattt penting untuk anda memilih group Shaklee yang betul supaya mendapat bimbingan yang sewajarnya. PANDUAN MEMILIH GROUP SHAKLEE YANG BETUL.


Apakah kelebihan program YES?

1. Ahli baru YES yang menepati kriteria pelan perniagaan layak mendapat Monthly Matching Bonus (anda akan diberi penerangan lanjut setelah mendaftar keahlian).

2. Modal perniagaan (yuran keahlian) yang rendah dan berpeluang mendapat pendapatan tambahan sebanyak 50 peratus daripada pendapatan bersih (juga untuk ahli yang menepati kriteria).


Masih ragu-ragu?

Jika masih terdapat persoalan, anda bolehla menghubungi saya. Jika anda risau dan menganggap perniagaan ini adalah satu SKIM CEPAT LINGKUP, anda tak perlu risau kerana saya sendiri begitu takut jika terjebak dengan SKIM CEPAT LINGKUP!Shaklee bukanlah tempatnya untuk anda menjalankan bisnes sambil rileks-rileks tak payah buat kerja, alih-alih boleh dapat bonus ribu-riban.

Anda bolehla melayari www.shaklee.com.my dan skrol kat bawah sedikit dan klik bahagian SUMBANGAN KAMI untuk mengetahui lebih lanjut mengenai skim perniagaan Shaklee..

InshaAllah kita akan bertemu lagi di lain entri. 

Selamat menelaah & hubungi saya untuk urusan pendaftaran anda sekarang!

Salam Hormat


Your Shaklee Independent Distributor

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥  FB PAGE

♥ Email : juaazura81@gmail.com

Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

0 comments:

Post a Comment