Kisah Bagaimana Saya Terjebak Dalam Bidang Kesihatan Melalui Bisnes Shaklee

Detik pertama Zura mula jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ialah seperti yang pernah diceritakan sebelum ni iaitu bila dah merasa sendiri kesan ESP terhadap diri sendiri. Cerita lanjut mengenai Zura ceritakan di sini 

Bila anak pun turut mendapat sama #shakleeeffect rasa nak berkongsi dengan semua parents mengenai Shaklee makin membuak-buak. Yela, benda baik mestilah dikongsi bersama kannn..…




Sehingga ke hari ini, Zura masih lagi aktif berkongsi cerita. Perasaan gembira apabila pelanggan-pelanggan Zura berkongsi berita gembira mengenai perkembangan kesihatan mereka membuatkan Zura rasa nak meloncat kegembiraan hehehhee

Ini antara testimoni pelanggan Zura. Jom layannnnn....:)


Testimoni gastrik.

Testimoni gastrik.


Testimoni gastrik.




Testimoni set kesuburan Shaklee






#1 & #2 adalah testimoni set berpantang Shaklee


Testimoni fatty liver



Testimoni kayap dengan nutriferon


Bell Palsy sembuh dengan VIVIX

Testimoni berhenti merokok dengan VIVIX


Nilai yang ada pada bisnes ni sangat banyak antaranya dari segi keberkesanan produknya. Tagline ALWAYS WORKS, ALWAYS SAFE, ALWAYS GREEN bukan sekadar cakap-cakap kerana lebih 100,000 ujian kawalan kualiti tahunan dijalankan & 300 juta dilaburkan untuk penyelidikan & pembangunan.

Selain itu, Shaklee juga komited (baca:tak pernah gagal) membayar lebih daripada US$6 bilion dalam bentuk komisyen kepada semua pengedar-pengedarnya worldwide.

Jika anda sedang mencari supplemen untuk seisi keluarga, pilihla Shaklee. Mengapa perlu pilih supplemen Shaklee? Jawapan Zura ialah tidak semua supplemen dicipta sama. Shaklee adalah satu-satunya jenama yang mempunyai Landmark Study.

Jika anda bercadang untuk mencari peluang bisnes carilah Shaklee. Why?? Kerana seperti yang dah Zura sebutkan tadi, Shaklee tak pernah gagal membayar komisyen kepada semua pengedar mereka dan merupakan antara syarikat yang dah sangat kukuh.

Mengapa anda patut mengambil langkah memulakan bisnes Shaklee dari sekarang? Cuba baca ayat ni kepada diri anda sendiri.

For things to change in MY LIFE,
First...I MUST CHANGE.
If not me, who else?
And if not NOW, when will it be?

Pesan Zura bagi yang dah ada niat untuk menjalankan perniagaan, mulakan sekarang. Dikhuatiri jika lagi lama anda menunggu, akhirnya anda takkan melakukan sesuatu tindakan pun. Jangan menunggu cukup pandai, cukup profesional, cukup modal beribu riban, dan sebagainya.

Mulakan dengan apa yang ada ditangan terlebih dahulu. Zura sendiri bermula dari 0 sewaktu mula-mula membuat keputusan untuk serius berkongsi kebaikkan supplemen Shaklee dengan orang ramai. Sedikit demi sedikit Zura belajar dari mentor tentang pemasaran, blogging dan banyak lagi. Sekarang tiba giliran Zura pula nak mencurahkan ilmu kepada anda yang serius untuk berbisnes yang sedang membaca ni. Ya, Zura akan ajar apa yang telah Zura pelajari. Asal saja anda komited, sanggup belajar serta mengaplikasikan apa yang telah dipelajari, peluang untuk berjaya sangat cerah.

Hubungi Zura sekarang kerana Zura sedia menjadi bisnes mentor anda. Jumpa anda di puncak kejayaan!


Salam Hormat
Kawasan COD : Petra Jaya - Pending - Kuching, Demak, Matang Jaya (Emart)

Pos: Seluruh Malaysia


Pengedar Sah Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB PAGE 



Read More

Wakil Pengedar Shaklee Di Kuching Dan Petra Jaya

Assalamu'alaikum. Salam Sejahtera. Hye!! Saya Arfazieda Anuar, pengedar Shaklee (ID :: 1179111). Saya seorang pelajar UNIMAS & dalam masa yang sama bekerja di Institut Penyelidikan Perikanan Bintawa. Saya mula mengenali Shaklee pada tahun 2014 kerana mempunyai masalah kulit.                                                                                    
Ketika saya di bangku sekolah dulu, saya sudah mula berjinak-jinak dengan penggunaan pencuci muka & krim. Pada waktu itu, saya kurang pengetahuan mengenai penjagaan kulit. Boleh dikatakan TERTIPU dengan janji-janji iklan, saya seringkali bertukar produk kerana inginkan efek yang cepat. 

Akibatnya, setelah beberapa tahun, sehinggalah saya melanjutkan pengajian di Universiti, saya mula perasan pertukaran kulit saya. Kulit saya seperti KUSAM, CEPAT BERMINYAK & PORI-PORI MEMBESAR. Tanyalah produk apa yang saya tidak guna di pasaran tu, semuanya sudah ada dalam poket saya.

Sehinggalah tahun 2014, saya ditakdirkan berjumpa dengan seorang kawan yang menjual & menggunakan produk Shaklee. Mula-mula saya tidak percaya & saya sememangnya tidak pernah tahu tentang supplemen sebelum ini. Tiba-tiba suatu hari, hati saya tergerak untuk mencuba. Saya surf internet untuk ambil tahu sedikit tentang Shaklee. Sebagai seorang yang berlatarbelakangkan pengajian Bioteknologi, apa yang menarik perhatian saya ialah ayat ini "100 Years of Innovation". Maka, saya mula korek-korek sehinggalah saya terjumpa sejarah Shaklee & itu membuatkan saya rasa Shaklee bukan calang-calang produk.

Saya pun bagitau kat kawan tu yang saya nak produk untuk kulit saya. Dia pun bagi cadangan kat saya untuk ambil vitamin apa. Masa tu saya ambil ESP, Zinc Complex, Vita B Complex, Vita C dan kemudiannya saya ambil Vita E. Selepas dalam 3-4 minggu, saya nampak perbezaan kulit saya. Kulit saya nampak tersusun rapi, minyak berkurang, hingga sekarang ni, tak guna makeup pun kulit tak nampak kusam. Pada masa saya nampak perubahan tu, saya betul-betul bersyukur sebab saya jumpa dengan Shaklee. 



Kemudian, saya tiba-tiba rasa semangat untuk sharing tentang Shaklee dengan mereka di luar sana. Saya nak bagitau, nak cantik, nak sihat, kena buat macam ni:- 

- Ambil supplemen berasaskan semulajadi kerana ia membantu memperbaiki sel-sel kita dari dalam. Penggunaan produk luaran sahaja tidak efektif dalam membaiki sel 

- Produk untuk luaran hendaklah berasaskan semulajadi, sesuai & tidak merosakkan kulit. Produk mahal tidak menjamin kecantikan kulit, tetapi carilah produk yang semulajadi dan sesuai untuk anda.

- Rajin bersihkan kulit. Ambil masa untuk manjakan kulit & tubuh anda. 

- Jaga pemakanan & amalkan gaya hidup sihat.  

Semua yang saya tulis di atas, saya mula tahu setelah saya bersama Shaklee. Disebabkan itulah saya mula berminat untuk berbisnes Shaklee atas sebab ada keinginan untuk berkongsi bersama, untuk selamatkan mereka yang terjebak seperti saya suatu masa dahulu. 

 Kini, saya seorang pengedar Shaklee dan ingin mencari anak didik untuk sama-sama berkongsi kisah Shaklee kami bersama anda.  Terima Kasih. 



Arfazieda Anuar

 COD AREA : Kuching-Petra Jaya

COD AREA wakil saya di Kuala Lumpur :  Bangsar - Pantai Dalam -Brickfields - KL Sentral -Mid Valley - Jalan Klang Lama - Taman Desa - Kuchai Lama

HP: 019-868 0602

Read More