Kisah Bagaimana Saya Terjebak Dalam Bidang Kesihatan Melalui Bisnes Shaklee

Detik pertama Zura mula jatuh cinta dengan bisnes Shaklee ialah seperti yang pernah diceritakan sebelum ni iaitu bila dah merasa sendiri kesan ESP terhadap diri sendiri. Cerita lanjut mengenai Zura ceritakan di sini 

Bila anak pun turut mendapat sama #shakleeeffect rasa nak berkongsi dengan semua parents mengenai Shaklee makin membuak-buak. Yela, benda baik mestilah dikongsi bersama kannn..…
Sehingga ke hari ini, Zura masih lagi aktif berkongsi cerita. Perasaan gembira apabila pelanggan-pelanggan Zura berkongsi berita gembira mengenai perkembangan kesihatan mereka membuatkan Zura rasa nak meloncat kegembiraan hehehhee

Ini antara testimoni pelanggan Zura. Jom layannnnn....:)


Testimoni gastrik.

Testimoni gastrik.


Testimoni gastrik.
Testimoni set kesuburan Shaklee


#1 & #2 adalah testimoni set berpantang Shaklee


Testimoni fatty liverTestimoni kayap dengan nutriferon


Bell Palsy sembuh dengan VIVIX

Testimoni berhenti merokok dengan VIVIX


Nilai yang ada pada bisnes ni sangat banyak antaranya dari segi keberkesanan produknya. Tagline ALWAYS WORKS, ALWAYS SAFE, ALWAYS GREEN bukan sekadar cakap-cakap kerana lebih 100,000 ujian kawalan kualiti tahunan dijalankan & 300 juta dilaburkan untuk penyelidikan & pembangunan.

Selain itu, Shaklee juga komited (baca:tak pernah gagal) membayar lebih daripada US$6 bilion dalam bentuk komisyen kepada semua pengedar-pengedarnya worldwide.

Jika anda sedang mencari supplemen untuk seisi keluarga, pilihla Shaklee. Mengapa perlu pilih supplemen Shaklee? Jawapan Zura ialah tidak semua supplemen dicipta sama. Shaklee adalah satu-satunya jenama yang mempunyai Landmark Study.

Jika anda bercadang untuk mencari peluang bisnes carilah Shaklee. Why?? Kerana seperti yang dah Zura sebutkan tadi, Shaklee tak pernah gagal membayar komisyen kepada semua pengedar mereka dan merupakan antara syarikat yang dah sangat kukuh.

Mengapa anda patut mengambil langkah memulakan bisnes Shaklee dari sekarang? Cuba baca ayat ni kepada diri anda sendiri.

For things to change in MY LIFE,
First...I MUST CHANGE.
If not me, who else?
And if not NOW, when will it be?

Pesan Zura bagi yang dah ada niat untuk menjalankan perniagaan, mulakan sekarang. Dikhuatiri jika lagi lama anda menunggu, akhirnya anda takkan melakukan sesuatu tindakan pun. Jangan menunggu cukup pandai, cukup profesional, cukup modal beribu riban, dan sebagainya.

Mulakan dengan apa yang ada ditangan terlebih dahulu. Zura sendiri bermula dari 0 sewaktu mula-mula membuat keputusan untuk serius berkongsi kebaikkan supplemen Shaklee dengan orang ramai. Sedikit demi sedikit Zura belajar dari mentor tentang pemasaran, blogging dan banyak lagi. Sekarang tiba giliran Zura pula nak mencurahkan ilmu kepada anda yang serius untuk berbisnes yang sedang membaca ni. Ya, Zura akan ajar apa yang telah Zura pelajari. Asal saja anda komited, sanggup belajar serta mengaplikasikan apa yang telah dipelajari, peluang untuk berjaya sangat cerah.

Hubungi Zura sekarang kerana Zura sedia menjadi bisnes mentor anda. Jumpa anda di puncak kejayaan!


Salam Hormat
Kawasan COD : Petra Jaya - Pending - Kuching, Demak, Matang Jaya (Emart)

Pos: Seluruh Malaysia


Pengedar Sah Shaklee Anda;

Azura Zainalabidin

♥ SMS | Call| Whatsapp  : 016-800 4628

♥ Shaklee ID : 1091952

♥ FB PAGE Azura Zainal Azura bt. Zainalabidin

Ibu kepada 3 orang anak. Suka berkongsi tentang kesedaran mengenai kesihatan, kecantikan, penjagaan ibu hamil dan berpantang selepas bersalin.

Anda juga mungkin meminati

1 comment: